Heppekorspiger

Byens bedste bryster kvindelige krop

, om at de var kønsmodne. Vi har ikke bryster for at kunne amme. Bryster er en seksuel nøglestimulus, og derfor reagerer vi mennesker særlig stærkt på kvinders bryster.« Nøglestimuli findes hos både dyr og mennesker Og der findes uendelig mange nøglestimuli. Man behøver nemlig ikke have bryster for at kunne amme, og på den måde kan vi altså allerede udelukke, at kvinder har udviklet bryster på grund af deres funktion. Et hængeparti på Husets Teater og i 2000. Hvorfor er det sådan? Arvelighed udgør en vigtig faktor, men også kvindens ernæringsstatus (og dermed kropsvægt alder, hormonbalance spiller ind? Vi taler naturligvis om bryster! Bryster er tegn på nok ressourcer. Der er nemlig ingen andre dyr, hvor de kønsmodne hunner har bryster hele tiden altså også, når de ikke har diende unger, og derfor skiller vi os ud  siger Jes Søe Pedersen. Spædbørn går efter den lyse stemme, fordi kvinden, som har brysterne og dermed mælken, har en lys stemme. Nu med ben i næsen på Rialto Teatret. Derfor greb vi knoglen endnu engang, og denne gang fik vi professor i social- og personlighedsopsykologi ved Aarhus Universitet Henrik Høgh-Olesen i røret. Det kan være med til at forklare, hvorfor bryster blev til en nøglestimulus. Gyldendals Teaterleksikon, Alette Scavenius (red. Bryster kan nemlig også være en slags reklame for generel sundhed og gode gener. byens bedste bryster kvindelige krop

Byens bedste bryster kvindelige krop - Byens Bedste

Hvis man skæver til biologiens verden efter en forklaring, så er der altså tre gode bud, ifølge Jes Søe Pedersen: Bryster kan være en reklame for: kønsmodenhed ressourcer gode gener, så langt så godt. Men tilbage til brysterne. Første forestilling på Café Liva i 1987 blev i 1994 fulgt. Bryster udstråler kønsmodenhed, den første forklaring er, at bryster er en slags reklame for kønsmodenhed. Derfor må kvinder vise, at de er kønsmodne og relevante som partnere på anden vis. Hun vil helst ikke have sit fulde navn i spalterne, så vi nøjes med at kalde hende Maiken.

Bryster: Store, små, fyldige: Byens bedste bryster kvindelige krop

Og er store bryster 'bedre' blikfang end små, som vel egentlig er den gængse antagelse?«. Men da vi begyndte at parre os forfra, i takt med at vi rejste os op, så rykkede nøglestimulussen op foran. Men hvorfor er kvinders forparti så dragende? At omfanget af bryster (målt rundt om kroppen ved brystvorterne) i vestlige lande er øget med ti centimeter over det sidste hundrede år? mænd elsker dem, og de fleste kvinder er vel også glade for at have et sæt bryster. Det har en læser undret sig over, og derfor har hun skrevet ind til Spørg Videnskaben. Her på er både de mandlige og kvindelige medlemmer af redaktionen enige om, at det er et godt spørgsmål. Kvinder har ikke udviklet bryster for at kunne amme. »Vi har udviklet en særlig sensibilitet i forhold til særlige stimuli, og alle arter har nøglestimuli, som de er programmeret til at reagere særlig stærkt. Den har at gøre med vores opvækst og genetiske sammensætning.

Byens bedste bryster kvindelige krop - 27 par

Brysterne skal altså ligne den røv, som vi tændte på i gamle dage, da vi havde sex bagfra.« Ifølge Henrik Høgh-Olesen mister mænd altså koncentrationen, når de ser en dyb kavalergang, fordi bryster har erstattet kvindens numse som nøglestimulus.  Brysters størrelse og form varierer kraftigt fra kvinde til kvinde og påvirkes af mange faktorer. Derfor er vi dykket ned i brysternes forunderlige verden for at finde svar på spørgsmålet om, hvorfor mænds blik altid lander syd for hagen hos det modsatte køn. Hvis de prikker på den, så åbner næbbet.  Det er helt naturligt, at bryster ikke er helt symmetriske. (Foto: Shutterstock) »Hvis man tænker over det, så ligner brysterne jo også en numse det er to fyldige ting med en revne i midten.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *